КИТАЙ МЕЖДУНАРОДНО МЕБЕЛИ ЕКСПО 2019, ШАНГАЙ

- Dec 20, 2019-

Лесни мебели на открито участваха в CIFF 2019, SHANGHAI. Ease показа повече нов дизайн на градинските мебели, цветът е тъмносив тон. Включително диван, комплекти за хранене в двора и бистро комплект на открито.

През 2019 г. броят на страните и регионите за участие се увеличи от 24 последни уши на 29 в четирите международни павилиона на марките в E1, E2, W6 и E12. Новите страни-участници включват Нова Зеландия, Гърция, Испания, Португалия и Бразилия с 222 участващи марки. Япония, Южна Корея, Филипини, Виетнам, Индонезия, Малайзия, Сингапур, Шри Ланка, Индия и други страни от Югоизточна Азия също виждат марки за участие в изложението.

Мебели Китай пусна JJGLE EZBUY тази година, B2P платформа за професионални поръчки, съчетаваща се с „изложба + Интернет“. Всеки член на регистрираните предприятия може да използва тази платформа, за да получи малък магазин за приложения, принадлежащ на техните собствени предприятия. 4-дневната изложба ще бъде удължена до 365 дни в платформата. Новата поръчка за обзавеждане на дребно ще бъде осъществена чрез новия канал на интернет. Купувачите могат директно да закупят висококачествени и достъпни продукти от производителите.