Ратан Ефект градински мебели, също произведени от Wickder добро качество мебели дизайн 2017

Качествен ратан Влагозащитен градина Нов вид мебели Всички сезонни приложения Качествени ратанови градински мебели и ратанови градински мебели са направени от PE ратан. Премахването на декоративната тръба, целият стол изглежда прост и лесен за съвпадение с други мебели. Този елемент е нов, ...
Чат сега

Информация за продукта

Качество Ратан Влагозащитен градина Нов вид Мебели всички Сезон прилагане
Качествени ратанови градински мебели и ратанови градински мебели са изработени от РТ ратан. Премахването на декоративната тръба, целият стол изглежда прост и лесен за съвпадение с други мебели. Този елемент е нов, идеята за дизайн идва от малък диван. Искаме да прехвърлим задната преса на рамото.


Качество Ратан Влагозащитен градина Нов вид Мебели всички Сезон прилагане
Продукт въвеждането на качествени ратан Влагозащитен градина Нов вид Мебели всички Сезон прилагане
EASE, като една от най-големите външни мебели компания, специализирана в производството на PE ратан стол с 10 години. Ракита е водоустойчива, UV-устойчива, издръжлива. Освен червено, кремаво, черно. Ние също така доставка на други PE ратанов цвят, и алуминий тръба цвят.

Модел Позиция E7082
описание Качество Ратан Влагозащитен градина Нов вид Мебели всички Сезон прилагане
Размери (см) 47 * 59 * 89
Нето тегло (кг) 4.3
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан: dia3.8mm,
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.
40HQ способност за зареждане 814pcs
употреба Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery

Продуктова характеристика на качествени Ратан Влагозащитен градина Нов вид Мебели всички Сезон прилагане
Този алуминиев стол за вътрешен двор е идеален за използване на открито. Стройната и лека, напълно заварена конструкция с двойна тръба добавя допълнителна здравина и издръжливост. Този външен стол е построен за тежка търговска употреба. Алуминиевата рамка е устойчива на ръжда и е изработена така, че да издържа на елементите.
Последни новини
Мебелите от алуминий са устойчиви на ръжда, но трябва да бъдат обезопасени срещу всякакъв вид натрупване, което придава на метала тъпа патина. Честото промиване помага да се предотврати това състояние, ако металът е в добра форма или има емайлиран или печен завършек. Ако металът е вече в лошо състояние, повече ще бъде необходимо, за да го съживите.

Hot Tags: ратан ефект градински мебели също произведени от wickder добро качество мебели дизайн 2017, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like