Алуминиеви стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво

Алуминиеви подреждат една върху друга ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво алуминий вътрешен двор Трапезарен кът е бил използван в задния двор, Градина и някои открит ресторанти. Всички от тях са стифиране столове, и те често се използва като открито трапезария мебели. Нов дизайн на тази година, повече...
Чат сега

Информация за продукта

Алуминиеви стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво
 
Алуминий вътрешен двор Трапезарен кът е бил използван в задния двор, Градина и някои открит ресторанти. Всички от тях са стифиране столове, и те често се използва като открито трапезария мебели. Нов дизайн на тази година, повече възможности за избор в PE ратан цвят и алуминиева тръба. Ние се надяваме да споделите живота на хората по-лесно, отколкото преди. Добавете го към вашите продуктова линия, привличане на повече нови клиенти и изразходваме вашия пазар.
 
Алуминиеви стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво
 
Продукт въвеждането на алуминий стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво
Алуминий вътрешен двор трапезария стол е направен от 1,5 мм алуминиева тръба. Квалифицирани PE ратан 3000h UV-устойчив. Квалифицирани и опитни заваряване и тъкане екип. Повечето от тях собствено производство опит над 10 години. Всяка част от стол ще бъдат тествани преди опаковане. За да бъде вашият най-стабилен градинска мебел доставчик е последният ни глобални.
 

Модел елемент E7081
Описание Алуминиеви стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво
Dimension(cm) 56 * 58 * 83
Нетни Weight(kg) 4.5.
Подробно материал Стипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски rattan8 * 1.3 мм,
бамбук изглежда Готово
Пакет Стандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност 680pcs
Използване Плаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни

3.jpg


模板13.jpg


Продукт функция и прилагането на алуминий стифиране ратан стол открит градина двор трапезария мебели високо ниво
Водоустойчив и устойчив на UV, столове може да се използва в открит ресторант, кафе-сладкарница и бистро.
В сравнение с природата ратан, ратан PE е подходящ за употреба на открито, то също се справи влажни или влажни състояние. Това няма да наруши или става mildewed в мокра среда. PE ратан е проектиран да изглежда като истински ратан и също има различни цветове за избор. Най-важното е, че PE е синтетичен материал, който е стойността на висока степен на рециклиране и щадящи околната среда.
Последни новини
Нов продукт на този елемент и шоу в Spoga. Договор за поръчка, е налична. Просто не се колебайте да се свържете с нас.
 
4 (2).jpg 
 

Hot Tags: алуминиеви стифиране ратан стол открит вътрешен двор трапезария мебели високо ниво, производителите, персонализирани, купи, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like