Мебел за външно обзавеждане Търговско кафене

Wicker Patio Outdoor мебели за търговска употреба Високо ниво Wicker Patio външните мебели са изработени от висококачествен полиетилен ратан. Столът също може да се използва при всякакви метеорологични условия. Лесно е да се съчетае с различен стил на декорация. Освен вътрешния двор, търговската употреба е друга важна зона ....
Чат сега

Информация за продукта

Мебел за външно обзавеждане Търговско кафене

Ако задният двор е достатъчно голям, четири стола или шест стола с маса, можете да направите малко парти в дома си. В сравнение с чугунен стол, ратанът с алуминиев стол е по-подходящ за използване на открито. Градинските мебели от ракита са изработени от висококачествен РЕ ратан. Столът също може да се използва при всякакви метеорологични условия. Лесно е да се съчетае с различен стил на декорация. Освен вътрешния двор, търговската употреба е друга важна зона. Търговска среща, търговски ресторант или търговски кафенета са много подходящи за използване на този стол. Целият материал е водоустойчив и UV устойчив.

Представяне на продукта на Търговско кафе магазин за външни мебели

Като професионален производител на мебели за открито, Ease имат строги изисквания при избора на суровина. Специално за алуминиева тръба и РЕ ратан. Проверка на качеството на суровините и проверка на качеството на крайните стоки. В нашата продуктова линия има повече от 200 артикула, за да отговорим на различни клиенти& rsquo; изисквания. Класически тип, модерен тип и нови предмети.

Артикул на модела

E7083D

Описание

Мебел за външно обзавеждане Търговско кафене

Размери (см)

58*63*88

Нето тегло (кг)

4.5

Подробен материал

Алум тръба диа28 * 1,5 мм,

плосък ратан: диа3,8 мм,

бамбуков външен вид

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.

Възможност за зареждане 40HQ

720бр

Употреба

Плаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна

Характеристика на продукта на Магазин за външно обзавеждане за кафе

Плетен външен стол от ракита& rsquo; характеристиката е водоустойчива и високо UV устойчива функция. Освен това,

Използваме най-новата технология за прахово боядисване, цветът е по-траен и най-важното е стабилността на праха да е все по-силна. Освен цвета и стабилността, алуминиевата тръба и полиетиленовият ратан са много лесни за почистване и поддръжка. Мокра кърпа за почистване на повърхността.

Hot Tags: Мебели за външни мебели Търговски кафе магазин, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпки, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like