Мебели за ресторанти на открито на бистро

Wicker Outdoor Setting Най-добра стойност Rttan Garden Модерни мебели Високо ниво Градински мебели с най-добра стойност от ратан. Седалки от ратан от PE, идва нов продукт на EASE. Лъскава алуминиева тръба, кафяв ратан от ратан, топъл цвят. Оранжева възглавница, пълна с енергия. Въпреки че е PE ракита на открито, но също така ...
Чат сега

Информация за продукта

Мебели за ресторанти на открито на бистро

Градински мебели с най-добра стойност от ратан. Седалки от ратан от PE, идва нов продукт на EASE. Лъскава алуминиева тръба, кафяв ратан от ратан, топъл цвят. Оранжева възглавница, пълна с енергия. Въпреки че е PE плетено на открито, но е подходящо и за закрито. Добавете този PE плетен стол към вашата продуктова линия, ще бъдете изненадани от неочакваното.


Представяне на продукта на мебели за ресторанти на открито на бистро

Като професионален производител, EASE притежава повече от 10 години производствен опит. От суровина до доставка, ние правим всяка стъпка сериозно. Дебелина 1,5 мм от алуминиева тръба, висококачествен PE ратан, който не избледнява, повърхността не е лесна за надраскване. Всяко парче стол ще бъде тествано преди опаковане.

Артикул на модела E7083B
Описание Мебели за ресторанти на открито на бистро
Размери (см) 58*63*88
Нето тегло (кг) 4.5
Подробен материал Алум тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан: диа3,8 мм,
бамбуков външен вид
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с Kraftpaper и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.
Възможност за зареждане 40HQ 420бр
Употреба Плаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна


Hot Tags: Мебели за ресторанти на открито за бистри, стол, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпки, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like