Подреждане на столове за кафе във френски стил Бистро на открито

Подреждане на столове за кафе в френски стил Бистро на открито Използване на столове за кафе на открито, използвани в уличен ресторант, кафене на открито, столове във френски стил е много популярен, не само френски, но и в други европейски страни. Бистрото е друго място, където можете да намерите много столове във френски стил. Тези ...
Чат сега

Информация за продукта

Кафе за подрежданеGG усилвател;Столове Външно бистро във френски стил


Столовете за кафе на открито, използвани в уличен ресторант, кафене на открито, столове във френски стил са много популярни, не само френски, но и в други европейски страни. Бистрото е друго място, където можете да намерите много столове във френски стил. Тези алуминиеви столове с класически ретро стил. Поставете ги отвън, не се притеснявайте за UV-устойчиви. Най-важното е столът да се подрежда, спестявайки място и лесно да се складира.

Въвеждането на Stacking Caf& eacute; Столове Външно бистро във френски стил
Лесно използвайте висококачествена суровина, стандартна алуминиева тръба с дебелина 1,5 мм и екологично прахово покритие. Десет години производствен опит и 7 години панаир Spoga, ние сме подобни на европейския пазар и обслужваме и за много други страни. Ease може да ви предложи безопасността на международната търговия.

Артикул на моделаE1090s
ОписаниеВъвеждането на Stacking Caf& eacute; Столове Външно бистро във френски стил
Размери (см)40*50*86
Нето тегло (кг)3.5
Подробен материалстипца
ПакетСтандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с Kraftpaper и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.
Възможност за зареждане 40HQ940бр
УпотребаПлаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна

Характеристика на продукта и приложение на Въвеждането на Stacking Caf& eacute; Столове Външно бистро във френски стил

Този алуминиев вътрешен двор е идеален за използване на открито. Столът е подреждаем и лек, алуминиева тръба с дебелина 1,5 мм с напълно заварена конструкция от двойна тръба добавя допълнителна здравина и издръжливост.Този външен стол е създаден за тежка търговска употреба. Алуминиевата рамка е устойчива на ръжда и е изградена така, че да издържа на елементите.
Последни новини

Горещи продажби на панаира Spoga 2017. В бъдеще как да използваме пространството изцяло е тенденцията за развитие на мебелите на открито. The" space" не само средства по време на употреба, но и за пакета и доставката.

cafa furniture

Hot Tags: подреждане на кафе столове във френски стил на открито бистро употреба, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like