Настолни столове за вестници Външна верига Ресторант за кръчма и декорация на хотелско обзавеждане

Настолни маси за столове Външна верига за ресторанти Пъб и хотелски мебели за декорация Мебели за хотели на открито като външната маса и столове за кръчми. Външната търговска мебел е популярна с практичната и издръжлива. Това Fabric стол е водещ елемент в нашата продуктова линия, междувременно това е ...
Чат сега

Информация за продукта

Сгъваеми столове за платове Външна верига Ресторант Pub и обзавеждане за хотелски мебели


Мебели за хотели на открито, като външната маса и столове за кръчма. Външната търговска мебел е популярна с практичната и издръжлива. Този стол Fabric е водещ елемент в нашата продуктова линия, междувременно той е класически. | Повече ▼
Производствен капацитет от 30000 бр. Годишно. Удобни седалки, нашите работници
За монтаж на седалката са първата група от 2003 г., те са толкова опитни и правят много хубав и класически стил стол стол. Причината, поради която го наричаме класическа, може да се използва в ресторанта, кръчмата, бистрото или като хотелско обзавеждане. Добавете го към вашата продуктова линия. Неочаквана изненада ще дойде във вашата компания.

Сгъваеми столове за платове Външна верига Ресторант Pub и обзавеждане за хотелски мебели

Производство Въвеждане на сгъваеми столове за платове Външна верига Ресторант пъб и хотелско обзавеждане Декорация
За този класически тип можем да предложим много хубаво време за доставка. Ако за пръв път сте го закупили, този плат стол би могъл да бъде хотелско обзавеждане на открито, външен пъб или външно търговско обзавеждане. Това покрива повечето от нуждите на пазара. Столът на стола е до 150 кг, 28 * 1.5 мм алуминиева тръба, строг контрол преди опаковането, за да се осигури най-доброто за вашия склад.

Модел Позиция E8029
описание Сгъваеми столове за платове Външна верига Ресторант Pub и обзавеждане за хотелски мебели
Размери (см) 57 * 57 * 83
Нето тегло (кг) 3.5
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан4 * 4 мм,
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


1.jpg


Продукт Бъдеще и приложение на
Стабилните визуални ефекти подчертават атмосферата, удебелената, проста и високотехнологична атмосфера.
Това е най-доброто описание на кафява линия. Тя е отворена тъкана външна тапицерия плат, изработена от пластмаса, която е изработена така, че да издържа на трудностите на живота на открито. Текстил е изработена от полиестерни прежди, които са индивидуално покрити с PVC. Тя е издръжлива и дълготрайна, идеална за приложения, които изискват висока якост на опън, дишаемост и устойчивост на пламъци, като чадъри, столове, възглавници, слънцезащитни средства, фехтовка, покривало на предното стъкло и възглавница. Тъканта е изключително устойчива на гниене и плесени, цветна, лесна за почистване и бързо изсушаване. Кафе магазинът с класическа атмосфера, този плат стол е добър избор за него.

Последни новини
Знаете ли, че един ден бихте могли да отпечатате снимката на вашите мебели, може би ще кажете, че да се кача, това е персонализирано. Може би тя е персонализирана в миналото, но в бъдеще има възможност да се сбъдне. Очакваме също така.


6.jpg

Hot Tags: подредени столове столове външна верига ресторант пъб и хотелска мебел декорация, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like