Ресторант Бар Столове за търговски цели

Ресторант Бар Столове за търговски цели

Търговски производител на мебели за трапезария над 12 години, доставяйки стабилни и квалифицирани столове за Европа, Америка и Южна Америка.
Чат сега

Информация за продукта

restaurant bar chairs

Артикул №E2030
Измерение
47,5 * 55,5 * 88 см
N.W.4.3
Пакет10бр / стек
МатериалPE ратан, алуминиева тръба

В сравнение с частните мебели, обществените мебели имат повече функции, като например, че трябва да адаптират различни места, открито небе, улица или извън магазина. Размерът обикновено е стандартен, размерът на масата от 60 * 60cm до 70 * 70cm, 80 * 80cm или dia80cm също е добре, но ако е на улицата, това ще повлияе на функцията за използване.

commercial bar stools

Бар столовете в ресторанта също могат да се използват във фоайето на хотела, бюрото за настаняване / напускане във фоайето. Цветът обикновено е тъмен, кафяв, черен или кафе. Височината е 115см.

Бар стол за ресторант обикновено се поставя на някои места близо до прозореца. Някой каза, че бар столът на ресторанта създава пространство за някои хора, които идват в ресторанта само той. Тези бар столове; можете също да го намерите в книжарница, чаша кафе и книга, ще ви направи красиво време за следобеден чай.

restaurant chairs for sale

Hot Tags: ресторант бар столове за търговски, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like