Бистро столове и мебели за маси

Градински мебели от ратан Открито ниво на приложение през целия сезон Състояние Във всекидневието градинските мебели от ратан 4 части са често срещан метод на комбиниране. Все повече семейни градини се появяват плетени и ратанови мебели. А градинските мебели се насочват все повече към ежедневието на хората. Повече от времето,...
Чат сега

Информация за продукта

Бистро столове и мебели за маси

Още една възглавница може да ви донесе по-мека и топла. Предлагаме ви да го поставите във вашия двор, а не в кафене или ресторант. По-малкото е повече и правете най-доброто, за да облекчите натиска на гърба. Как да контролирате пространството, защото ако добавите chshion на облегалката на стола, цялото място за сядане ще бъде по-малко. По време на тестване, ние откриваме най-удобния процент на размера. Смятаме, че когато видите стола от пръв поглед, ще искаме да го отнесем и да го поставим във вашата стая. В ежедневието 4 броя градински мебели от ратан са често срещан метод на комбиниране. Все повече семейни градини се появяват плетени и ратанови мебели. И градинските мебели насочват ежедневието на хората към& rsquo; все повече и повече. През повечето време хората са ги използвали на закрито и на открито. Този тип стол може да отговаря на изискванията, цветът е кремав, просто и топъл, като ги отвежда на открито и в градината, те също могат да съвпадат с околната среда.

Представяне на продукта на бистро столове и мебели за маси

За разлика от обикновения плосък ратан и кръглия ратан, за новия продукт използваме по-мек ратан. По-голямата част от времето, прекалено мекото означава лесно да бъдете във форма. Но EASE казва, че уменията ни за ръчно тъкане на работниците могат да избегнат този проблем. Нашите работници в ръчно тъкане притежават няколко години трудов опит. Въпреки че е нов дизайн и нов материал, те все още имат начин да направят стола. Междувременно те биха могли да осигурят висока ефективност.

Артикул на модела

E7095

Описание

Бистро столове и мебели за маси

Размери (см)

57*60*78

Нето тегло (кг)

4.8

Подробен материал

Алум тръба диа28 * 1,5 мм,

плосък ратан: 9 * 1,3 мм

бамбуков външен вид

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.

Възможност за зареждане 40HQ

720бр

Употреба

Плаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна

Характеристика на продукта на бистро столове и мебели за маси

Освен цветната възглавница на картината, имаме и друг цвят. Изберете цвета, отнасящ се до вашия стил на декорация или цвят на мебелите. Столът може да се подрежда и можете да регулирате височината според действителното пространство. В сравнение с металните мебели, алуминиевите мебели са по-рентабилни. С развитието на прахово покритие, ръжда в ретро стил също може да бъде направена на алуминиева рамка.

aluminum rattan chair.jpg

Hot Tags: Мебели за бистри столове и маси, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпки, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like