Patio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол

Patio Париж стил стол търговски кафе ресторант мебели открит кафе комплект мебели е много важно за Магазин за кафе. Те също така е ресторант за сядане. Ли, мечта да имат свой собствен магазин за кафе или Ресторант? Освен на вкусни храни и кафе. Знаете ли че мебели като...
Чат сега

Информация за продукта

Patio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол
 
Открит кафе комплект мебели е много важно за Магазин за кафе. Те също така е ресторант за сядане. Ли, мечта да имат свой собствен магазин за кафе или Ресторант? Освен от вкусната храна and
Кафе. Вие знаете, че мебели като специална съществуват, за да затворите вашия клиент. Откритият ресторант
Прави хората щастливи. Този двор стол е класически тип, удобен стол на задния радиан, меки PE ратан за сядане и разнообразие мачове на цвят, за да украсяват всяко кътче на града. Когато столове са намерени от пътя хора, два стола и една таблица, две чаши кафе, един история е началото.
 
Patio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол
 
Продукт въвеждането на Patio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол
Открит мебели Комплекти често имат високи изисквания за качество. Още две тръба на гърба на стола, вярваме, че този дизайн ще донесе повече чувство за сигурност.
Защото ще знаете столове ще бъде по-силен и траен. Ние все още използваме алуминиева тръба
В dia28 * 1.5 mm, с не замира PE ратан. Ако искате да се разработи нов цвят продуктова линия, това е ОК, тези столове ще ви помогне да създадете много красиви patio мебели набор, Открит кафе набор и градинска мебел комплекти, богатия си продуктова линия.
 

Модел елементE6012
ОписаниеPatio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол
Dimension(cm)46 * 55 * 89
Нетни Weight(kg)4.1.
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
плоски rattan8 * 1.3 мм,
бамбук изглежда Готово
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.

 模板.13jpg.jpg

Продукт функция и прилагането на Patio Париж стил търговски кафе ресторант мебели стол
4.1 кг леки и стол е много здрав и изглежда страхотно. Вие ще обичам печат. Той ще бъде толкова удобно, както бихте го направили като, двор стол е доставка подреждат една върху друга и хубаво време. Столовете могат да бъдат използвани в двор, Градина, открит ресторант и кафе-сладкарница са приятни места.
 
Последни новини
Нов диван набор е на път, някои промени в цвета на алуминиева рамка и ратан, ратан ще имат по-голям избор. Го гледам само напред.


4.jpg 
 

Hot Tags: Patio Париж стил стол търговски кафе ресторант мебели, производители, персонализирани, купи, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like