Париж столове Външно обзавеждане Бамбукови оформление

Париж столове на открито Обзавеждане на бамбук за мебели Ресторант на улица Ресторант за кафе Мебели за ресторанти като външно обществено обзавеждане или улично обзавеждане. В сравнение с PE ратан стол, плат стол ще бъде по-мек и лек. Може би ще кажете, стол стол е по-малко издръжлив от ратан стол, ...
Чат сега

Информация за продукта

Париж столове на открито Мебели от бамбук Street Street Restaurant Coffee Shop

Мебелите за ресторанти се предлагат като външно обществено обзавеждане или улично обзавеждане. В сравнение с PE ратан стол, плат стол ще бъде по-мек и лек. Може би ще кажете, стол стол е по-малко издръжлив от ратан стол, но нашият дизайн може да елиминира вашите притеснения. В бутилката на седалката ще намерите напречен ремък за укрепване на лагера. Върнете се на стола, бял е див цвят завинаги, оборудван с тиково рамо, можете да си представите, че пътувате на остров Бали. Добавете го към вашата продуктова линия, този стол ще позволи на Вашия клиент да почувства страстта от остров Бали.

Париж столове на открито Мебели от бамбук Street Street Restaurant Coffee Shop

Въвеждане на продукта на Парижките столове на открито Бамбуково обзавеждане на Street Street Coffee Shop
Този стол за кафе е изработен от бял плат и бяла алуминиева тръба, бял е много добър цвят на мача, но целият стол е бял и много по-малко в мебелите. Тежестта на стола е по-широка от обикновения стол, защото мислим за някои силни хора. От друга страна, по-широкият стол е удобен за жената да постави чантата си или други неща. Не се притеснявайте за повърхностната обработка на тиковото рамо, ние ще полираме много време, за да осигурим гладкото, преди да го инсталираме.


Модел Позиция E1101
описание Париж столове на открито Мебели от бамбук Street Street Restaurant Coffee Shop
Размери (см) 56 * 58 * 86
Нето тегло (кг) 3.7
Подробен материал Алуминиева тръба предна предна част: 38 * 19 * 1.2 мм
Заден крак: 25 * 25 * 1,8 мм
Плат: 2 * 2
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.

Характеристика на продукта и приложение на Павилиански столове на открито Бамбуково обзавеждане за Street Street Coffee Shop


32.jpg


PE платният стол е изработен от полиетилен и алуминиева тръба, дебелината на тръбата е 1.2mm и 1.8mm. Като се има предвид разликата в носенето на крака на предния стол и задния крак на крака, ние използваме различни спецификации алуминиева тръба. В долната част на седалките ние използваме нокти от неръждаема стомана за фиксиране на седалките, дори и столовете се използват на уличния ресторант като външно обзавеждане, тези столове винаги могат да показват най-доброто представяне.

Последни новини
Новата продуктова линия се развива сега. За следващия сезон ще имаме нов диван, нов трапезарен комплект. Ще има известна промяна в перспективата и цветовия мач. Просто се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси.

3 (2).jpg

Hot Tags: Павилион столове външно обзавеждане бамбук вид улица ресторант кафене, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like