Открито сгъваеми плат столове Бийч Градина двор удобна и лека

Открит сгъваеми плат столове Бийч Градина двор удобна и лека открито сгъваеми столове плат е идеален за градински употреба. Градински сгъваеми столове с цветни плат винаги съвпада с декорация добре. Сгъваем стол е трудно да се дизайн, но в лекота, там е горещо продаваните сгъване...
Чат сега

Информация за продукта

Открито сгъваеми плат столове Бийч Градина двор удобна и лека


Открито сгъваеми столове плат е идеален за градински употреба. Градински сгъваеми столове с цветни плат винаги съвпада с декорация добре. Сгъваем стол е трудно да се дизайн, но в лекота, има Хот продаваните сгъваем стол плат. 3.8 кг лека и стабилна. Стола е изработена от висококачествен плат пе. Хотел проект или проект, Ресторант, сгъваем стол мач с други мебели, за да бъде уникален. Рамка цвят и плат цвят не е задължително.
 
Открито сгъваеми плат столове Бийч Градина двор удобна и лека
 
Продукт въвеждането на открито сгъваеми плат столове плаж градина двор удобни и леки
В дизайн най-трудното нещо е да се мисли за живота на реално нужда, тогава за подобряване на функционалността, след период на използване, потребителите често могат да се чувстват на удобство, удобни и безопасността на удобен за потребителя дизайн. Преди масовото производство тестваме сгъваем стол за няколко пъти, темата е включително как за сгъване, когато използваме стола на влажни места, ние ще тества без приплъзване изпълнение.


Модел елементE7022
ОписаниеОткрито сгъваеми плат столове Бийч Градина двор удобна и лека
Dimension(cm)56 * 54 * 83
Нетни Weight(kg)3.8.
Подробно материалСтипца тръба dia28 * 1.5 мм,
Fabric8 * 8 мм,
бамбук изглежда Готово
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.

未标题-5(001).jpg

 
Продукт функция и прилагането на открито сгъваеми плат столове плаж градина двор удобни и леки
Лесно е и природата е puresit живот на съвременния град хора, даваме известност на уникален домашен вкус по начин на меки цветове и образ, уют и натуралност също са взети. Quailed
Плат прави стол по-меки и удобни. Може би този сгъваем стол може да бъде като открит сгъваем стол мебели, но ако го сложите във вашата градина или двор, може би ще бъдете изненадани от председателя.
 
Последни новини
Алуминиева мебели противопоставя ръжда, но трябва да бъдат защитени срещу всякакъв вид на хлътва, който дава метал тъпа патина. Чести измивания да предотвратят това условие, ако метал е в добра форма или емайлиран или изпечени на финала.
 

4 (2).jpg

Hot Tags: открито сгъваеми столове плат плаж вътрешен двор удобен и лек, производителите, персонализирани, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like