Комплект за хранене алуминиеви столове

Открит Бистро алуминиеви столове Комплекти модерен минималистичен стил, Ние просто произвеждат бял цвят сега. Мислим, че бялото винаги ви помага и от очакваното. В градинска мебелна промишленост, Освен спецификацията на столове, като го направи водонеопасна или не, и какво ще кажете за антикорозионна ...
Чат сега

Информация за продукта

Комплект за хранене алуминиеви столове

Модерен минималистичен стил, Ние просто произвеждат бял цвят сега. Мислим, че бялото винаги ви помага и от очакваното. В градинска мебел промишленост, Освен спецификацията на столове, като го направи вода доказателство или не, и как за антикорозионна функция. В края на краищата, красотата е друга много важна спецификация за бистро или ресторант мебели. Заради толкова много бистро и ресторант са на открито, освен вкусната храна, уникални столове и маса също могат да впечатлят най-много хора.

 

Комплект за хранене алуминиеви столове

Преди, ние направихме проучване, темата беше за фотьойл и стола без ръка. Резултатът е наполовина и половина. За това кресло обърнахме повече внимание на детайлите, като радиан на ръката. Дали трябва да се използва друг материал и т.н. Решихме да използваме алуминий. Ние вярваме, че столът може да се съчетава с много различни стил декорация, не само за външно бистро или ресторант.

 

 

Елемент на модела

Е1080

Описание

Открит Бистро Алуминиеви столове Комплекти

Размери (см)

59*56.5*88.5

Нето тегло (kg)

3.5

Подробно материал

рамка на възпитаник

Пакет

Стандартни опаковки за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждане, столовете ще бъдат покрити с Крафт хартия и водоустойчива пластмасова торбичка. Оборудван с скоба за движение.

40HQ Натоварване способност

1440бр.

Използване

Плаж, Градина, Вътрешен двор, Бистро, Ресторант на открито, Открит кафе-сладкарница, Открит бар, Улица Bakery

 

 

 

 

Hot Tags: открит трапезария алуминиеви столчета комплект, производители, персонализирани, търговия на едро, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like