Външни столове и маса за Бистро

Външни столове и Маса за Бистро EASE френски бистро столове имат квалифицирани UV устойчивост и силна конструкция в алуминий вместо естествен ратан, безопасно и дълго време използване. Бистро столове на открито използват бамбук покритие ви държи да се свържете с природата. Като производител на бистро столове,...
Чат сега

Информация за продукта

Външни столове и маса за Бистро

 

EASE френски бистро столове имат квалифицирани UV устойчивост и силна конструкция в алуминий вместо естествен ратан, безопасно и дълго време използване. Бистро столове на открито използват бамбук покритие ви държи да се свържете с природата. Като производител на бистро столове, ние сме опит в производството на външна бистро маса и столове повече от десет години. Нещо повече, ние сме изключително концентрирани върху детайлите на продукта, които ще гарантират, че имат добро качество за нашите клиенти.

 

Продукт въвеждане на външни столове и маса за Бистро

Френските бистро столове за открито е с продукти. Ние сме бистро столове на едро и сериозно при избора на суровини. И тогава бистрото ни EASE стола фабрика R> R > ще контролира целия процес на производство. E7023 е лесно да се сравни с вашия външен комплект бистро.

Елемент на модела

7023

Описание

Външни столове и маса за Бистро

Размери (см)

57*58*83

Нето тегло (kg)

3.5

Подробно материал

1.5mm,

плосък ратан13 *1.3mm,

бамбук поглед покритие

Пакет

Стандартни опаковки за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждане, столовете ще бъдат покрити с Крафт хартия и водоустойчива пластмасова торбичка. Оборудван с скоба за движение.

Функция на продукта и приложение на Открито Бистро Ресторант столове и маса

EASE специализирана в производството на бистро маса и столове на открито с 10 години. Можете да избирате вашите мебели за външно обзавеждане, а цветът на дървото е точен.  Размерът на плоския ратан е 12 * 1.3mm, а алуминиевата тръба е dia28 * 1.5mm, продуктът е 57 * 59 * 89, лагерът е до 150 кг. PE ратан е популярен материал за производство на мебели. Предлагаме изискана селекция от елегантни бистро столове, които да подобрят търговските места в бистрото, ресторанта, салона или клуб.Hot Tags: Външни столове и маса за Бистро, производители, персонализирани, търговия на едро, купувам, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like