Комплект мебели за маса и столове за бистро на открито

Улеснете износването на мебели на ръка от 2007 г., като настоявате за създаване и качество. Добре дошли да се свържете с нас за хотел, ресторант на открито, кафе, бистро или други проекти.
Чат сега

Информация за продукта

За бистро на открито или в бистрата светлините на бистрото обикновено са тъмни и полихромни. Бистро маси и столове на открито обикновено две парчета столове и маса; цветът е кафяв или черен.


outdoor bistro chairs

Артикул №E1187
Измерение46 * 58 * 89см
N.W.3,5 кг
Пакет11бр / стек
МатериалАлуминиева тръба и РЕ ратан

Ако е улично бистро, малкият бистро е добър избор. Стол от алуминиев ратан или алуминиев текстилен със специален външен вид и дизайн на тъкане.

bistro chairs

относноМебели за гостоприемство, повечето време зависи от стила на декорация и културата на града. Изгледът на хотелската сграда е за хората, които оценяват, отвътре. Хората ще обърнат повече внимание на мебелите и декорацията на детайлите. Не смятаме, че има видима пропаст между вътрешните мебели и външните мебели. Този стол със светъл цвят и ратан е подобен на кръгъл. В сравнение с плоския ратан, този вид кръгъл ратан ще бъде по-мек. Ако хотелската стая е в светъл цвят, ще бъде добър избор да поставите този стол на балкона. Два стола с кръгла маса, крак за маса в античен стил и лек плот за маса. Чаша кафе, защо трябва да разграничаваме те като външни мебели или вътрешни мебели? Столовете и масата за кафе и почивка. Това ще бъдат столовете за бистро на открито все пак.

small bistro set

Hot Tags: външно бистро маса и столове комплект мебели, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like