Столове и маса за ресторанти на открито на бистро

Столове за ресторанти на открито и бистро Френски стол за бистро е вид мебели от ратан от РЕ. Страхотно за традиция и съвременна декорация на ресторант или кафене, бистро столовете могат да осигурят на клиентите удобни места за сядане, за да се насладят на времето. Като производител на бистро столове, ние имаме опит в ...
Чат сега

Информация за продукта

Столове и маса за ресторанти на открито на бистро

Френският стол за бистро е вид мебели от ратан от РЕ. Страхотно за традиция и съвременна декорация на ресторант или кафене, бистро столовете могат да осигурят на клиентите удобни места за сядане, за да се насладят на времето. Като производител на бистро столове, ние имаме опит в производството на бистро маса и столове на открито повече от десет години. Нещо повече, ние сме изключително концентрирани върху детайлите на продукта, което ще гарантира добро качество за нашите клиенти.

Представяне на продукта на столове и маси за ресторанти на открито

Всички бистро столове на открито са изработени от РЕ ратан, перспективите са подобни на истинския ратан, но в сравнение с ратана от ратан, РЕ ратанът ще бъде по-издръжлив и стабилен. Нашата фабрика за бистро столове разполага с новото оборудване за прахово боядисване, с други думи, ще има голяма актуализация на цялото ни оборудване, ние искаме да ви предоставим най-добрия продукт. Най-накрая, ръчна обработка на повърхността с по-креативни.

Артикул на модела

E7086

Описание

Столове и маса за ресторанти на открито на бистро

Размери (см)

47*59*89

Нето тегло (кг)

3.5

Подробен материал

Алум тръба диа28 * 1,5 мм,

плосък ратан 13 * 1,3 мм,

бамбуков външен вид

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.
Характеристика на продукта и приложение на столове и маси за ресторанти на открито на бистро

Бамбуковият външен вид е характеристика, но също така можем да предоставим и друг модел. Бамбукови линии със силно усещане за докосване. Целият прах е екологичен. Ние не само се превърнахме в добре познатия доставчик на бистро столове, освен това ние предлагаме бистро столове на едро и предлагаме нашите продукти по целия свят.

Този стол е популярен сред потребителите поради уникалния си цвят. Може да се комбинира в специални мебели за бистро на открито. Тези здрави столове също са стилни и могат да се подреждат за лесно съхранение.

Hot Tags: бистро ресторант столове и маса на открито, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like