Следващ сезон Париж открит Patio стол Нов дизайн задния двор мебели

Следващ сезон Париж Открит Patio стол Нов дизайн задния двор Мебели задния двор е страхотен пазар в градинска мебел подадена през цялото време. Дворното обзавеждане включва комплект мебели за задния двор и столове в задния двор. Понякога таблицата е за опция. Как да изберем мебелите в задния двор? ...
Чат сега

Информация за продукта

Следващ сезон Париж Външен Patio стол Нов дизайн задния двор мебели


Дървени мебели има голям пазар на външна мебели, подадени през цялото време. Дворното обзавеждане включва комплект мебели за задния двор и столове в задния двор. Понякога таблицата е за опция. Как да изберем мебелите в задния двор? Има две позовавания. Първият елемент е според употребата, а вторият - местата и стилът на декорация. Този стол E8020, All black е нашият стандартен цвят, освен бялото, черно е вторият мек цвят, изглежда по-малко лукс и по-официално.

Следващ сезон Париж Външен Patio стол Нов дизайн задния двор мебели

Продукт въвеждането на следващия сезон Париж външен Patio стол Нов дизайн задния двор мебели
Този външен стол от задния двор е изработен от висококачествена PE плат, която е водоустойчива, устойчива на ултравиолетови лъчи. Dia2.8 мм алуминиева тръба е стандарт на полето и продължаваме да подобряваме качеството на детайлите на продукта, като заваряване, ръчно тъкане и прахово покритие. Ние настояваме за пълно заваряване, в сравнение с точковото заваряване, ако рамката на стола е пълна заваряване, тя ще бъде по-трайна. Ние приемаме проверка на товара по всяко време, дойдете в нашата фабрика ще научите повече за нашите мебели и външни мебели подадена.

Модел Позиция E8020
описание Следващ сезон Париж Външен Patio стол Нов дизайн задния двор мебели
Размери (см) 57 * 57 * 83
Нето тегло (кг) 3.7
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
Плат: 2 * 2
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.

13 (2).jpg


Продуктов детайл и приложение на следващия сезон Paris Outdoor Patio Chair Нов дизайн за задния двор
Съгласно стилът на декорация, този стол може да се използва в индустриален стил или ретро дизайн ресторант или кафене. Черното не е заслепяващо, но също така и изходите, които не можете да видите.

Последни новини
Естествените материали все повече се превръщат в обичайното предпочитание към външните мебели от висок клас, както заради способността им да издържат на тежки атмосферни условия, така и за тяхната естетическа привлекателност. Изследването на източника на материалите за обзавеждане също ще ви разкаже много за въздействието му върху околната среда.

8.jpg

Hot Tags: следващия сезон Париж външен двор стол нов дизайн задния двор мебели, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like