Луксозен ресторант Patio столове Бамбукови външни мебели Нов дизайн

Не-дървен алуминиев ратан Трапезарен стол Нов дизайн Френски античен стил Външно френско бистро подредени столове за трапезария и алуминиеви столове за хранене са популярни продукти в градинските мебели. Нов дизайнерски стол от алуминиев ратан, изработен от ръка. Ние използваме високо PE ратан и 1,5 мм дебелина алуминиева тръба ....
Чат сега

Информация за продукта

Алуминиев ратан без стол за трапезария Стол с нов дизайн Френски античен стил

Външно френско бистро подредени столове за хранене и алуминиеви столове за хранене са популярни продукти в градинските мебели. Нов дизайнерски стол от алуминиев ратан, изработен от ръка. Ние използваме високо PE ратан и 1.5 мм дебелина алуминиева тръба. Всички заваръчни шевове са пълни заваряване, в дъното на седалките ние използваме нокът от неръждаема стомана, за да го оправим, като се избягваме ръждясали. Столът може да се съчетае с други мебели, като антични маси и шкафове. Освен декорацията, този стол е силно използван, стол с по-широка подлакътника, за да изразходва активното пространство.

Алуминиев ратан без стол за трапезария Стол с нов дизайн Френски античен стил

Въвеждане на продукта от не-дървен алуминиев ратан Стол за трапезария Нов дизайн на френски античен стил
Новият тип тъкане с висококачествен ратан, цветовият мач е нова идея, която дойде от миналата година. Искаме да покажем нещо различно и уникално. В сравнение с алуминиеви трапезарни ратанови столове без ръка, ще се почувствате по-комфортно. Разбира се, това кресло ще бъде по-голямо от това на безжичния стол. Все пак, използваме алуминиева тръба с дебелина 1,5 мм, преди да бъдете опаковани, всеки стол ще бъде тестван и ще бъде проверен.

Модел Позиция E8101B
описание Алуминиев ратан без стол за трапезария Стол с нов дизайн Френски античен стил
Размери (см) 57 * 57 * 83
Нето тегло (кг) 4.2
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан13 * 1.3 мм,
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


34 - 副本.jpg


Характеристика на продукта и приложението на недървесния алуминиев ратан Стол за трапезария Нов дизайн на френски античен стил
Новият цветен мач носи нов визуален ефект. След като отхвърли всички повърхностни елементи, които са без значение за качеството или пространството, тя достигна или дори надхвърли въображението ни за красива. Повечето време, ние вярваме, че вкусна храна ще направи хората щастливи, в същото време, мебели също може да ви донесе щастие. Доброто усещане за употреба може да накара хората да се отпуснат Не се колебайте да донесете тези външни френски бистро подредени столове за хранене във вашата градина или ресторант.

Последни новини
Защо толкова много хора започват да купуват плат. Хората искат да използват по-малко време за поддръжка. Премахнахте сложния чист процес, ще имате повече време да се насладите на семейното време. Просто се колебайте да се свържете с нас, ще получите повече.


1 (2).jpg

Hot Tags: луксозен ресторант двор столове бамбук външен дизайн мебели нов дизайн, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like