Градина Париж стол Колоритен горещ дизайн през цялото време използване

Градина Париж стол Колоритен горещ дизайн Всички времена на употреба Цветни френски стил Парижките столове са всички градински столове за времето. Горещият и стилен дизайн привлича различни клиенти и купувачи. Ние искаме да ви предоставим най-добрите столове, за да задоволите различните пазарни нужди. Без значение на младите хора или старите ...
Чат сега

Информация за продукта

Градина Париж стол Колоритен горещ дизайн през цялото време използване
Цветни френски стил Парижките столове са всички градински столове за времето. Горещият и стилен дизайн привлича различни клиенти и купувачи. Ние искаме да ви предоставим най-добрите столове, за да задоволите различните пазарни нужди. Без значение дали младите хора или старите хора се радват да използват тези столове. Тя е лека, подходяща за стари хора, които се движат, PE ратан материал е лесен за почистване, най-важното е, че столове са тествани и проверени преди опаковане. Без драскане и добро носене, просто меко и удобно и да бъдете доволни, като че ходите на плажа.

Градина Париж стол Колоритен горещ дизайн през цялото време използване

Представяне на продукта на градинския председател на Париж Колоритен горещ дизайн през цялото време
Френски мебели в провинциален стил с всички времена. Градината paris на открито Wicker стол работи чудесно за всяка външна площ. Осигурете допълнително място на открито около любимата ви маса на открито за вашите приятели и семейство. Този стол пристига напълно сглобен и готов за употреба. Лесно се почиства, просто трябва да се почиства с мокра кърпа. Повече от 5бр. Нокти от неръждаема стомана в дъното на стола за укрепване на сигурната, просто голяма фабрика за мебели на открито може да го направи.

Модел Позиция E7025
описание Градина Париж стол Колоритен горещ дизайн през цялото време използване
Размери (см) 55 * 60 * 87
Нето тегло (кг) 4.5
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък ратан8 * 1.3 мм,
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.

2 (2).jpg


Функция на продукта и приложението на градинския стол на градината

Знаете, че купувате висококачествени столчета за градински чадъри, които са екологично чисти. Отлично за всяка външна среда: вътрешен двор, покрит вътрешен двор, палуба, огнище, кухня на открито, басейн, Lanai, беседка и др. Черен бял ратан и кафяви тръби, ретро и модерна комбинация от цветове. Много лесен за почистване и е с 1 година ограничена гаранция на производителя.
Ако ги сложите на уличен ресторант или кафене, тези ратанови столове ще донесат на клиента повече идея за дизайн, за да привлекат различни хора, които харесват кафе, но като различен декоративен стил. Различни ресторанти и кафенета на открито с много стил на декорация, но са оборудвани със цветове и дизайнерски столове, които са невероятни за обслужване на много различни клиенти.

Последни новини
Алуминиевата тръба е най-важната суровина в нашата фабрика. Поради тази особеност, ние ще се опитаме да направим повече мухъл, просто се чувствайте свободни да се свържете с нас за повече.

3 (2).jpg

Hot Tags: градина Париж стол колоритен горещ дизайн през цялото време използване, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like