Френски стил ратанови столове на едро високо качество нова колекция

Френски стил Ратски столове на едро Висококачествена нова колекция Френски стил стол от ратан без оръжие. Този дизайн ще спести повече пространство и по-лесно за съхранение. Цветът на цвета и цвета на ратан е по избор. Но черното бяло е класически тип. Столът от ратан може да се подрежда до 10 бр.
Чат сега

Информация за продукта

Френски стил ратанови столове на едро високо качество нова колекция


Стол от френски стил от ратан без оръжие. Този дизайн ще спести повече пространство и по-лесно за съхранение. Цветът на цвета и цвета на ратан е по избор. Но черното бяло е класически тип. Ратановият стол може да се подрежда до 10 кг. Капацитет за товарене с голям капацитет и рентабилен. Този френски стол от черен ратан е много подходящ за огромни покупки. Понякога голям проект за хотелски или верижен ресторант, един контейнер не е достатъчен. Също така приемаме договорна поръчка.

Френски стил ратанови столове на едро високо качество нова колекция

Продукт представяне на френски стил Ратанови столове на едро висококачествена нова колекция
Новият колективен ратанов стол е изработен от РЕ ратан, който е вид синтетичен материал за
Рамката използваме алуминиева тръба с дебелина 1,5 мм. След заваряването ще проверим равновесието на ратановия стол. Прахово покритие с висока наситеност, междувременно вече се справяме с технологията за повърхностна обработка, която е много зряла, като например бамбуков вид, имитация на бродерия и т.н.


Модел Позиция E200779
описание Френски стил ратанови столове на едро високо качество нова колекция
Размери (см) 48 * 59 * 88
Нето тегло (кг) 3.7
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
плосък PE rattan8 * 1.3mm,
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


Продуктова характеристика и приложение на френски стил Ратски столове на едро висококачествена нова колекция


9.jpg


主 图 (001) .jpg


В сравнение с плетена ратан, синтетичен полиетилен ратан или "PE ратан" ще издържи външните елементи без капак, което означава, че е идеално за използване като външно градинско обзавеждане. Тя ще продължи да изглежда добре от години с минимална поддръжка. Ракита от ракита е по-подходяща за вътрешно обзавеждане. Това означава, че този френски стил PE ратанови столове са подходящи за градина, открит ресторант и кафене.


Последни новини
Как да спестим пространството? Хората често искат да използват пълноценно всяка стая. Отказва да бъде тълпа. Лесно решава да го промените от мазето на основата, база маса две в едно, или три на всички, ще бъде възможно


2.jpg

Hot Tags: Френски стил ратанови столове на едро високо качество нова колекция, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like