Мебели за трапезария Бистро столове на открито

Мебели за трапезария Доставчик на бистро столове EASE Френският стол за бистро разполага с ръчно изработено тъкане с различни цветове от ПЕ ратан, което ви позволява много възможности за вашата съществуваща декорация. Доставчикът на бистро EASE за бистро прави дизайн на хубави продукти на открито и леки елементи, което прави ...
Чат сега

Информация за продукта

Мебели за трапезария Доставчик на бистро столове на открито

Френският стол за бистро EASE разполага с ръчно изработено тъкане с различни цветове от ратан от РЕ, което ви позволява много възможности за вашата съществуваща декорация. Доставчикът на бистро EASE създава дизайн на хубави продукти на открито и леки елементи, което прави стола горещ артикул. Добра обратна връзка от клиенти и по-широка и по-широка клиентска зона. Тъй като комплектът бистро столове не се използва само в градината, но също така може да се използва в ресторант, бистро, голяма площадка също е добро място за използване на столовете.

Сглобяемият стол от ратан е първият избор. EASE Доставка на подреждащ се стол от ратан, градински стол с висока облегалка и комплект за хранене в градината. Половината от облегалката на стола е изтъкана от РЕ ратан. Захранване на гърба.

Страхотно за традиция и съвременен ресторант или кафене украсяват, бистро столове могат да осигурят на клиентите удобни места за сядане, за да се насладят на времето. С развитието на кафенето, стилът на дизайн и качеството на мебелите за бистро столове Outdoor имат все по-високи изисквания. Разполагаме със собствена фабрика за бистро столове. Точно, което означава, че EASE е директен производител на бистро столове и бистро столове на едро, няма други посредници. След това имаме ценово предимство въз основа на добро качество.

Артикул на модела

E1076

Описание

Мебели за трапезария Доставчик на бистро столове на открито

Размери (см)

46*56*88

Нето тегло (кг)

3.5

Подробен материал

Алум тръба диа28 * 1,5 мм,

плосък ратан 13 * 1,3 мм,

бамбуков външен вид

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.

e1076_01.jpge1076_02.jpg

e1076_03.jpg

Hot Tags: Мебели за трапезария Столове за бистро на открито, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпки, насипни

Запитване

You Might Also Like