Стол за трапезария Сватбен не-дървен алуминиев метал през цялото време

Стол за трапезария Сватба Необработен алуминиев метал Всичко за времето Използване Настолните комплекти на открито имат широко приложение. Такива като мебели за трапезария. В сравнение с вътрешната сватба, външната сватба е по-затворена за природата, като се има предвид климатичните условия, този водоустойчив алуминиев фотьойл трапезарен стол ...
Чат сега

Информация за продукта

Стол за трапезария Сватба Необработен алуминиев метал Всичко за времето


Трапезария комплект градински мебели има широко приложение. Такива като мебели за трапезария. В сравнение с вътрешната сватба, сватбата на открито е по-затворена за природата, предвид състоянието на времето, този водоустойчив стол от алуминиева рамка може да задоволи всички ваши изисквания. Не ръждясала алуминиева тръба + висока корозия PE плат, която прави столове може да се използва на открито и закрито. Най-важното е, че можете да изберете цвета според вашата тема за парти, за да съответствате на целия стил на цвят. От друга страна, столовете са леки и лесни за придвижване, с висока практичност.

Стол за трапезария Сватба Необработен алуминиев метал Всичко за времето

Представяне на продукта на стол за трапезария Сватба Non-wood алуминиев метал Всички времена употреба
Също като плетената PE, тъканта също е направена от вид синтетични материали. Цялата тъкан
Столовете се произвеждат на ръка. Тъй като столовете се нуждаят от хора, за да регулират стегнатостта. Този стол за хранене е нов елемент и се показва на Spoga Fair, получаваме много добри отзиви от клиенти.

Модел Позиция E7040
описание Стол за трапезария Сватба Необработен алуминиев метал Всичко за времето
Размери (см) 57 * 63 * 93
Нето тегло (кг) 3.5
Подробен материал Алуминиева тръба диа28 * 1,5 мм,
Материя: 8 * 8
Бамбукови облик
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.


Продуктова характеристика и приложение на столове за столове Сватба Не-дърво алуминий метал Всички времена използване
Висока плътност плат седна добро усещане. Алуминиевата тръба, която не е дървена, с добър лагер. Използване на квалифицирана външна тъкан. Славните детайли и определената технология произхождат от уникалната иновация и създаването на разработчиците на продукта. Перфектният дизайн означава интеграция на удоволствие и издръжливост, всяка мебел е добра извадка от нейните изисквания и в най-добро качество.
Освен сватбата, столът може да се използва и на плажа, ресторанта на открито и магазина за улици.


8.jpg


Последни новини
Добър дизайн и високо качество, получаваме много добра обратна връзка от нашите клиенти. Ако искате да научите повече за нашия продукт. Моля, не се колебайте да се свържете с нас.


4.jpg

Hot Tags: стол стол сватба не-дърво алуминий метал всички време употреба, производители, по поръчка, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like