Комплект за стол и маса за градински мебели

Комплект за стол и маса за градински мебели

Градински външни мебели от кръгла градина от ратан Всички сезонни градински мебели онлайн са все по-удобни за събиране на красиви мебели. Специално за външни мебели от ратан. Сега все повече хора се наслаждават на живота на открито, Може би просто останете в задния двор или градината, ще е по-добре да ...
Чат сега

Информация за продукта

Комплект за стол и маса за градински мебели

Градинските мебели онлайн са все по-удобни за събиране на красиви мебели. Специално за външни мебели от ратан. Сега все повече хора се наслаждават на живота на открито. Може би просто останете в задния двор или градината, ще е по-добре да имате няколко парчета хубав стол от ратан на открито. PE облегалка за стол от ратан със и текстилна седалка за стол. Този дизайн внася много различни чувства в ежедневието. Don& rsquo; не се тревожете за водоустойчивостта и UV устойчивостта. Тектиленът също има висока водоустойчива и UV устойчива функция.

Представяне на продукта на Комплект столове и маси за градински мебели

За разлика от обикновения плосък ратан и кръглия ратан, за новия продукт използваме по-мек ратан. По-голямата част от времето, прекалено мекото означава лесно да бъдете във форма. Но EASE казва, че уменията ни за ръчно тъкане на работниците могат да избегнат този проблем. Нашите работници в ръчно тъкане притежават няколко години трудов опит. Въпреки че е нов дизайн и нов материал, те все още имат начин да направят стола. Междувременно те биха могли да осигурят висока ефективност. Този стол& rsquo; s използва висококачествен текстилен плат, меко и уютно усещане.

Артикул на моделаE7097
ОписаниеКомплект за стол и маса за градински мебели
Размери (см)57*60*78
Нето тегло (кг)4
Подробен материалалуминиева редуцираща тръба: dia38 * 1,5 мм
UV устойчив PE кръгъл ракита dia5.0mm&усилвател; текстилен плат прахово покритие черна пластмасова тапа
ПакетСтандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.
Възможност за зареждане 40HQ850бр
УпотребаПлаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна

Hot Tags: Комплект столове и маси за градински мебели, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпки, в насипно състояние

Запитване

You Might Also Like