Столове и маса френски бистро на открито

Столове и маса френски бистро Външна мебел EASE френски бистро столове са квалифицирани UV устойчивост и силна конструкция в алуминий, вместо на естествен ратан, безопасно и дълго време използване. Покритието с бамбуков вид ви свързва с природата. Дизайнерските столове за бистро E6014 са ...
Чат сега

Информация за продукта

Столове и маси Френски бистро на открито

EASE френски бистро столове са квалифицирани UV устойчивост и силна конструкция в алуминий вместо естествен ратан, безопасно и дълго време използване. Покритието с бамбуков вид ви свързва с природата. Дизайнът на бистро E6014 от големия полукръг ще ви направи по-удобен. Външната маса и столове за бистро контрастни с цвят на кафето, много популярни са много кафенета, бистро и други места за отдих.

 

Въвеждането на столове и маса френски бистро открито мебели

Френските бистро столове за открито е функция продукт. Ние сме бистро столове на едро и сериозно на избора на суровини. И след това нашият EASE бистро столове R&D ще контролира целия процес на производство. Цветът E7023 е лесен за настройка на вашия бистро.

Модел на артикул

E6014

описание

Столове и маси Френски бистро на открито

Размери (см)

57 * 57 * 83

Нетно тегло (кг)

3.5

Подробен материал

Алуминиева тръба dia28 * 1.5mm,

плосък ратан13 * 1.3mm,

бамбук

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са опаковани с памучна хартия Pearl. След натрупването столовете ще бъдат покрити с Kraft хартия и водоустойчива пластмасова торбичка. Оборудван с скоба за колела за преместване.

Продуктова характеристика и приложение на столове и маси френски бистро на открито

Тези външни бистро столове са изработени от висококачествен ратан и алуминиева тръба. EASE, доставчик на бистро столове, са като дизайн на леки и подредени продукти, които спестяват място след работа и удобство за ежедневно отваряне. Всъщност, от производството на открито бистро маса и столове на готови продукти, нашите бистро столове фабрика строги на източника на суровини и след това надзор на производствения процес, докато продукти завърши ние трябва да направим теста. Налице е строг контрол на качеството. Ние сме добре познати бистро столове на едро в индустрията. Можете да го купите безопасно.

E6014.jpg


Hot Tags: Столове и маса френски бистро на открито, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like