Черно Модерни трапезария столове маса комплект

Фабрично персонализирани стол за хранене за хотели, Кетъринг верига. Добре дошли на едро, търговец на дребно Или дистрибутор, за да се свържете с нас.
Чат сега

Информация за продукта

modern dining chairs

Артикул NoE1109A
Измерение47*56*84
- Не, не, не, не, не, не, не3,4 кг
Пакет11бр/ стека
МатериалАлуминиева тръба и PE ратан

Стол за хранене с цветен дизайн или семпъл дизайн, за да се срещнат различни места, като например се обслужват в училище

Или болница, ако това е за училище, като университет, цветът ще бъде топло, бежово, светло кафяво, често е избран, кръгъл трапезария набор с два или четири стола и кръгла маса. Учи в университет, училище двор е място, където да се учи също, че е място за живеене, за да се сприятелят. Ако е в средното училище, ще намерите по-колоритен стол в средното училище, син стол, червен стол, зелен стол, стол за хранене с черно и бяло. Без значение в университета или в средно училище, модерни столове за хранене са популярни.

black dining chair

Столът за хранене е подреден, пакетът е подреден и опакован с хартия, има колело с рамка, което улеснява преместването и транспортирането. Ако сте за първи път да закупите стол за хранене за открито или закрито кафе, ресторант или бистро, черен стол за хранене е безопасно изберете.

round dining table set

Hot Tags: черно модерна трапезария столове маса комплект, производители, персонализирани, търговия на едро, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like