Столове за бистро PE Ратан Made Outdoor

Бистро Столове PE Ратан направени външни мебели доставчик E7094 бистро столове дизайн на голям полукръг, отколкото ще ви направи по-удобно. EASE френски бистро столове функции ръчно изработени тъкане с различни цветове на рата PE, което ви позволява много възможности за съществуващите си декорация ....
Чат сега

Информация за продукта

Бистро Столове PE Ратан направени външни мебели доставчик

Дизайнерските бистро E7094 от големия полукръг ще ви направи по-удобни. EASE френски бистро столове функции ръчно изработени тъкане с различни цветове на рата PE, което ви позволява много възможности за съществуващите си декорация. Столове за бистро с подлакътници

Този елемент подлакътник столове плесен е специален дизайн на мебели за търговски. Като кафе мека мебел, тя може да се използва в различни кафенета. Как да изберем откритата маса и столове за бистро, просто изберете цвета на дървото. Тогава ще намерите усещане за външен вид и ясен специален стил.

Чудесно за традиция и съвременен ресторант или кафетерия, EASE бистро стола производител може да предостави на клиентите удобни места за да се насладите на времето.

Ние не само се превърне в най-добрия доставчик бистро стол, освен ние сме бистро столове на едро и да предоставят нашите продукти по целия свят. Този стол е популярен сред потребителите поради уникалния си цвят. Тя може да бъде комбинирана в специална открита мебел от бистро. Тези здрави столове също са стилни и удобни за съхранение. Червеният цвят означава страст, празник и някакъв специален ден. И повечето време червените донасят щастие на хората. Добавете този червен стол към продуктовата си линия, обогатете своя шоурум, междувременно ще намерите нов клиент.

Модел на артикул

E7094

описание

Бистро Столове PE Ратан направени външни мебели доставчик

Размери (см)

56 * 62 * 81

Нетно тегло (кг)

3.5

Подробен материал

Алуминиева тръба dia28 * 1.5mm,

плосък ратан13 * 1.3mm,

бамбук

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са опаковани с памучна хартия Pearl. След натрупването столовете ще бъдат покрити с Kraft хартия и водоустойчива пластмасова торбичка. Оборудван с скоба за колела за преместване.

e7094.jpg

Hot Tags: Бистро Столове PE Ратан Made Outdoor, производители, персонализирани, на едро, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like