Плетени столове от външни мебели

Плетени столове от външни мебели

Алуминиеви плетени столове Открити търговски мебели Алуминиеви плетени столове, изработени от РЕ ракита, в сравнение с алуминиев страничен стол, Алуминиевите плетени външни мебели ще бъдат удобни. Избирайки столове според различен потребител, този подлакътник може да отговори на повече изисквания на клиентите ....
Чат сега

Информация за продукта

Плетени столове от външни мебели

Бамбуково покритие и поливуд, които са вид начин да направите стола по-близо до природата или дървото. Въпреки че все повече хора избират мебели от мател, но ако е много студено през зимата във вашия град, в сравнение с мебели от материал от мател, мебелите от дърво ще донесат повече топлина на хората. Но дървото е ограничено, растежът се нуждае от време. най-важното е, че в сравнение с производството,биологичната система за рециклиране е по-важна.Алуминиеви плетени столове, изработени от ПЛ плетене, в сравнение с алуминиев страничен стол, Алуминиевите плетени външни мебели ще бъдат удобни. Избирайки столове според различен потребител, този подлакътник може да посрещне повече клиенти& rsquo; изисквания. Линията е проста и лесна за разграничаване. Ако искате да намерите нещо различно и уникално. Този стол Teddy E7071D може да отговори на вашите изисквания. Използваме кремав цвят, в сравнение с черен или кафяв, сметаната ще бъде по-добре да съответства на други мебели.

Представяне на продукта на странични плетени столове за външни мебели

От 2007 г. Ease е специализирана в производството на външни мебели. Продуктовата гама обхваща алуминиев стол от РЕ ратан, алуминиев стол от текстилен и алуминиев стол. Стилът включва ретро, ​​семпло, модерно и френско.

При суровините EASE настоява да се използва висококачествена алуминиева тръба, стандартна дебелина 1,5 мм и повече от 3000 часа устойчива на ултравиолетови лъчи гаранция. EASE притежава екип за професионално развитие и ние се радваме да приемем поръчка по договор.

Артикул на модела

E7097

Описание

Плетени столове от външни мебели

Размери (см)

57*60*78

Нето тегло (кг)

4.5

Подробен материал

Алум тръба диа28 * 1,5 мм,

плосък ратан: диа3,8 мм,

бамбуков външен вид

Пакет

Стандартна опаковка за износ: Столовете са обвити с перлена памучна хартия. След подреждането столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудван със скоба на колелото за придвижване.

Възможност за зареждане 40HQ

850бр

Употреба

Плаж, градина, вътрешен двор, бистро, ресторант на открито, кафене на открито, бар на открито, улична пекарна

Характеристика на продукта и приложение на странични плетени столове за външни мебели

По-голямата част от времето, когато хората избират мебели, се надяват да намерят такава, която да се срещне с външна и вътрешна употреба. Времето на открито често се променя и е непредсказуемо. Адаптирането на всякакви климатични условия, това е, което искаме да направим. Този стол E7071B, На пръв поглед,& rsquo; трудно е да се прецени, че е вътрешно обзавеждане или външно обзавеждане. Но поради висококачествения PE ратан и антикорозионната алуминиева тръба, използвайте го на открито или на закрито, в зависимост от вашите изисквания изцяло.

Последни новини

Обществените площади като Il Campo са физическото и културно сърце на градовете и градовете на Европа& rsquo; За европейците тези оживени площади провъзгласяват& ldquo; общност.& rdquo; Дефинирани от величествена архитектура и оградени от магазини и кафе& eacute; s, квадратите са идеалното място за кафе& eacute; Променадите заемат централно място, разхождат се и се виждат, докато наблюдателите кацат в периферията. За да изиграете своята роля, привържете се към едно от кафе& eacute; маси, паркирани около всеки площад, поръчайте си питие и усетете пулса на преминаващата сцена. Дон& rsquo; не бързайте& mdash; прекарване на безкрайни часове, седнали в открито кафене& eacute; е нормата.

Hot Tags: Мебели за външни мебели Столове от ракита, производители, персонализирани, продажба на едро, покупка, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like