Red Fabric стол външни тела, открити на френското бистро

Red Fabric стол външни елементи, намерени в френско бистро Червената тъкан цвят стол е по избор, столове за бистро. Той е лек, лесен за придвижване и почистване. Браун е стандартният цвят, междувременно той е класически и горещ продаващ елемент от няколко години. Независимо дали сте на едро или на търговец на дребно, този плат ...
Чат сега

Информация за продукта

Red Fabric стол външни тела, открити на френското бистро

Червен стол цвят стол е по желание, столове за бистро. Той е лек, лесен за придвижване и почистване. Браун е стандартният цвят, междувременно той е класически и горещ продаващ елемент от няколко години. Без значение, че сте на едро или на търговец на дребно, този плат стол ще бъде добър избор, за да го добавите към вашата продуктова линия.

Представяне на продукта на стола от червен корсет, открит във френско бистро
Червени френски бистро столове без подлакътник, EASE произвеждат този стол в продължение на няколко години. Зряла технология за прахово покритие, което прави повърхността гладка и непропусклива на прах. Междувременно, внимателно опаковане с перлена хартия, за да предпазите щетите от самото начало.

Модел Позиция E8053arm
описание Представяне на продукта на стола от червен корсет, открит във френско бистро
Размери (см) 57 * 57 * 83
Нето тегло (кг) 4
Подробен материал алуминиева тръба: диа28 * 1,5 мм
текстил: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
бамбукът изглежда завършен
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.
40HQ способност за зареждане 680pcs
употреба Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery

24.jpg


主图(001).jpg

Продуктовата характеристика и приложението на столовете на Red Fabric Outdoor са открити във френското бистро
Столът от масив с подлакътник и монтаж на стола е Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery.


7.jpg

Hot Tags: червен плат стол открити предмети, открити на френското бистро, производители, персонализирани, купуват, отстъпки, насипни

Запитване

You Might Also Like