Висококачествен алуминий плат столове лесен за преместване на открито мебели

Висококачествен алуминий плат столове лесен за преместване на открито мебели

Високо качество Aluminum плат столове градинска мебел лесно да преместите този плат стол, ние също го наричат, удобни мебели алуминий плат столове и олекотена градинска мебел. ЛЕКОТА е специализирана в производство на градинска мебел с 10 години. Алуминиева рамка плат столове са вътрешен...
Чат сега

Информация за продукта

Високо качество Aluminum плат столове градинска мебел лесен за преместване
 
Този плат стол, ние също го наричат, удобни мебели алуминий плат столове и олекотена градинска мебел. ЛЕКОТА е специализирана в производство на градинска мебел с 10 години. Алуминиева рамка плат столове са открит и закрит мебели да екипировка вашата трапезария, Зала за игри или някои други помещения. Удобни и добре проектирани, стифиране стол към спасявам your съхранение пространство.
 
Високо качество Aluminum плат столове градинска мебел лесен за преместване

 
Продукт въвеждане на високо качество Aluminum плат столове градинска мебел лесен за преместване
Плат стол с алуминиева рамка. Алуминиева тръба дебелината е 1.5 мм, които осигуряват добро лагер на стола. Много клиенти се тревожи за баланс, преди прахово покритие, ще имаме строги баланс инспекция за стола. Праховото боядисване се процедира в 220 ℃, който е подходящ за външна употреба, colorfast, устойчив на UV лъчи. Цветове и облицовки могат да бъдат предложени по изискване на купувача, външният вид бамбук, дърво поглед. И др.
 

Модел елементE1104
ОписаниеВисоко качество Aluminum плат столове градинска мебел лесен за преместване
Dimension(cm)56 * 57 * 80
Нетни Weight(kg)3.5
Подробно материалстипца тръба: dia28 * 1.5 мм
текстилни: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност680pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни

13 (2).jpg

Продукт функция и прилагането на високо качество Aluminum плат столове градинска мебел лесен за преместване
 

Плат стол черта е, че тя може да бъде използван в открито закрит, дори и при екстремни външни климатични условия. Как за поддръжка, най-доброто място за съхранение е хладно и сухо място. Ако използвате килер, се уверете, че има достатъчна циркулация на въздуха да се предотврати мухъл растеж. Винаги Съхранявайте вашите тъкани от директна слънчева светлина. Ако е възможно, на ролка се съхранява вашата плат дамаски, а не сгънат да се предотврати трудни за премахване на гънки от формиране.


guan.jpg


Последни новини
Цвят, който най-добре? Каква е на цвят стил на вашия продукт линия? ЛЕКОТА ще добави нов цвят за нашата продуктова линия, изненада чака за вас, просто гледам напред, го.

2.jpg 

Hot Tags: висококачествен алуминий плат столове лесно да преместите, производителите, персонализирани, покупка, отстъпка, насипни градинска мебел

Запитване

You Might Also Like