Френската плат столове вътрешен сватба на открито мебели

Френската плат столове вътрешен сватба на открито мебели

Френски плат столове открит вътрешен сватба мебели външен мебели не само да се използва в ресторант Градина, улица, но също така може да се използва на сватба на открито. Ръчно тъкане близо до природата, тази функция мач предмет на открит сватба, назад към природата. Този нов дизайн плат стол...
Чат сега

Информация за продукта

Френската плат столове вътрешен сватба на открито мебели
 

Градинска мебел не само да се използват в градината, улицата Ресторант, но също така може да се използва на сватба на открито. Ръчно тъкане близо до природата, тази функция мач предмет на открит сватба, назад към природата. Този нов дизайн плат стол, цвета на стола е задължително. Това означава, че можете да изберете цвят, отнасящи се до вашата тема. Плат стол използва на сватба, ние вярваме, че това е също една нова идея за вас, да го добавите към вашия продуктова линия, което може да ви помогне да привлечете нови клиенти.
 
Френската плат столове вътрешен сватба на открито мебели
 
Въвеждането на френската плат столове открит вътрешен сватба мебели
Половин кръг стол обратно показва ретро дворец стил. Този стол е изработен от алуминиева рамка и плат. Ние избираме 1,5 мм дебелина алуминиева тръба, която има добра носеща, и носещи стол може до 150 кг. Зрели прах покритие технология се уверете, гладка повърхност. Прахово покритие се предшества от 220 по Целзий степен, подходяща за външно приложение, colorfast, най-малко 5 години гаранция за качество.
 

Модел елементE1045
ОписаниеФренската плат столове вътрешен сватба на открито мебели
Dimension(cm)46 * 57 * 88
Нетни Weight(kg)3.5
Подробно материалстипца тръба: dia28 * 1.5 мм
текстилни: 5 * 3/2 * 2/1 * 1
бамбук изглежда завършен
ПакетСтандартно експортиране опаковка: столове са увити с Pearl памук хартия. След подреждане, столове ще бъдат обхванати от Крафт хартия и водоустойчива найлонова торбичка. Оборудвани с колело скоба за преместване.
40HQ зареждане способност935pcs
ИзползванеПлаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни

5.jpg


8 (2).jpg


Продуктова характеристика на френската плат столове открит вътрешен сватба мебели
За плат: Това е отворен тъкат открит тапицерия плат от пластмаса, които могат да издържат на трудностите на живота на открито. Нашите плат проход UV тест 3000H без счупени и цвят замира.
За алуминий: дебелината на алуминиевата рамка е повече от 1.2 мм, основната тръба най-малко 1.5mmm.
Приложение: Плаж, Градина, двор, бистро, Открит Ресторант, Открит кафе-сладкарница, Открит Бар, улица хлебни


Последни новини
Цвят, който най-добре? Каква е на цвят стил на вашия продукт линия? ЛЕКОТА ще добави нов цвят за нашата продуктова линия, изненада чака за вас, просто гледам напред, го.
 

1.jpg 

Hot Tags: Френската плат столове вътрешен сватба на открито мебели, производители, персонализирани, купуват, отстъпка, насипни

Запитване

You Might Also Like