Ретро столове Театрални мебели Външни вътрешни приложения

Ретро столове Театрални мебели Външни вътрешни приложения

Ретро столове Театрални мебели Външни закрити приложения Открит ресторант ретро, наричаме още антични столове. Цветът за печат следва примера на древните мебели. Гладка линия и опитна цветна технология, ретро и модерно близо до изкуството. Ретро мебели от алуминий ...
Чат сега

Информация за продукта

Ретро столове Театрални мебели Външни вътрешни приложения

Открит ресторант ретро, наричаме го и антични столове. Цветът за печат следва примера на древните мебели. Гладка линия и опитна цветна технология, ретро и модерно близо до изкуството. Ретро алуминиеви столове за външно обзавеждане карат все повече и повече хора да се чувстват красотата на Retro и да накарат хората да искат да знаят повече за ретро мебелите.

Ретро столове Театрални мебели Външни вътрешни приложения

Този алуминиев стол е подходящ за кафене в ретро стил и за ресторант, или градина в задния двор

Модел Позиция E7115
описание Ретро столове Театрални мебели Външни вътрешни приложения
Размери (см) 54 * 57 * 89
Нето тегло (кг) 3.5
Подробен материал Цял алуминий
Пакет Стандартна опаковка за износ: Столът е обвит с Pearl памучна хартия. След подреждането, столовете ще бъдат покрити с хартия Kraft и водоустойчива пластмасова торба. Оборудван с колелца за придвижване.
40HQ способност за зареждане 1200pcs
употреба Плаж, Градина, Patio, Бистро, Открит ресторант, Открито кафене, Открит бар, Street Bakery

16.jpg


Продуктова характеристика на ретро-столове театрални мебели външна вътрешна заявление

Когато избираме подходящите градински мебели, това е трудно, с много възможности. Намирането на подходящия алуминиев стол за вас ще зависи от няколко фактора, включително от какъв вид поддръжка искате да поставите и от какъв вид гледате, което се опитвате да постигнете.


模板2.jpg


Последни новини
Модулната конфигурация позволява безброй комбинации от височини и цвят. "От една проста стена на балкона до голям периметър", Възползвайте се от пространството в мебелите.

4.jpg

Hot Tags: ретро столове театрално обзавеждане на открито закрито приложение, производители, по поръчка, купува, отстъпка, насипно състояние

Запитване

You Might Also Like