Добре дошли в Фошан Нанхай лесно обзавеждане на открито Ко ООД надеждни външни мебели


about-us2_01.jpg


Ease е основана на август 2007 г. от г-н Ся в град Lishui Nanhai District Foshan City. Преди това г-н Ся работеше повече от 10 години в производството на мебели на открито. През 2004 г. той изгради производствената база за фирмата за мебели на Холанд Alu-light в град Qingyuan, позволи му да придобие много опит в управлението на фабрика за алуминиеви мебели по поръчка. Накрая под помощта на приятели и клиенти той построи собствена фабрика Ease Outdoor Furniture.

Мебелите Ease Outdoor са предназначени за производство на външни мебели с алуминиева рамка, PE ратан и текстил. Продуктовата гама включва ръчно тъкане на алуминиев стол от ратан, алуминиев текстилен стол и основи за маса. Всички те са подходящи за открито и закрито, като ресторант, кафе, уличен ресторант, трапезария с открито небе, градина, вътрешен двор, бар, морски курорт, хотелски балкон и всички места за отдих.   Ние сме много сръчни в бамбуковото покритие. Сега сме инвестирали още една производствена линия --- алуминиеви мебели от висок клас (комплекти за стол и диван).

След постоянно развитие в продължение на много години, подобряване на качеството на нашите продукти и разширяване на производствения ни капацитет, ние внедрихме разнообразно модерно оборудване, например автоматични машини за огъване на тръби.

about-us2_02.jpg


За да продължим да подобряваме занаятчийския си облик от дърво и бамбуковото покритие, в нашата работилница за прахово покритие сме изградили автоматична линия за покритие и машина за рециклиране с висока скорост. Нашата марка спрей пистолет е Gema, произведена в швейцарски. Нашето оборудване за прахово покритие е лидер в индустрията. Всички тези хардуерни съоръжения водят нашия занаят за покритие на челно място в цялата индустрия.

about-us2_03.jpg


Междувременно, следвайки изискването на правителството, не сме постигнали изпускане на отпадни води и няма замърсяване на отработените газове. Ние сме квалифицирано предприятие по опазване на околната среда.

Както знаем, производителите на мебели на открито се нуждаят от много работници, тъй като тъкането и сглобяването на текстил трябва да се извършват на ръка, те не могат да бъдат завършени с машини. EASE разполага с много умели работници, което е още едно предимство на EASE OUTDOOR. Имаме достатъчно поръчки, за да запазим работниците си да работят през цялата година. Напротив, работниците са предимно временни в някои малки заводи. Имаме почти 200 работници в разгара на сезона и бихме могли да произвеждаме повече от 300 контейнера на HQ контейнери годишно.

about-us2_04.jpg


За всички продукти, продавани от EASE OUTDOOR, можем да предоставим две години гаранция. Използваме 6061 стандартен алуминий и прах за покритие с UV устойчивост. Тези материали са достатъчно добри за сложната и променлива среда на открито. Ако клиентът има специално изискване, можем да използваме и покритие Tiger. Тогава ракита използваме марката Wintech. В зависимост от ситуацията, можем да предложим равна гаранция от 5 години, ако клиентът има нужда. Материята на възглавницата е водоустойчива и устойчива на UV лъчи. Можем да използваме и марката Sunbrella, ако клиентът се нуждае от висококачествени възглавнички.

about-us2_05.jpg


Пакетът е друга важна част; По принцип столовете пакетират така

about-us2_06.jpg

Имаме много модели, преминали теста на EN581, Междувременно премина ISO9001. Висококачественият продукт е крайъгълен камък на компанията расте.

about-us2_08.jpg


Всяка година разработваме някои нови модели и ги показваме в изложбите. Панаирът на Спога през всеки септември е най-важната изложба. Изминаха шест години, започнахме от щанд на 12 квадратни метра, след това всяка година разходвахме на 24㎡, 40㎡, 64㎡ и продължаваме. Последната Спога имахме щанд от над 100㎡. Вярваме, че в бъдеще ще бъдем по-силни и професионални. Освен на Spoga Fair, ние присъствахме и на Международния панаир на мебели в Шанхай и CIFF.

about-us2_06.jpg

Горещо приветстваме клиентите да посетят нашия щанд. Ние сме силно за вашите ценни предложения, за да можем да бъдем по-добри и по-добри. Отворихме нов офис за експортни продажби в центъра на Фошан и разширим нашия търговски екип, за да осигурим по-ефективно и професионално обслужване на нашите клиенти.

about-us2_07.jpg

С развитието си от години, EASE OUTDOOR се промени от производител на просто OEM до фабрика за ODM. В близко бъдеще ще покажем повече нашия оригинален дизайн. Очакваме вашето внимание, а също и добре дошли изключителни дизайнери работят с нас. Вярваме в дълбокото, оригиналният дизайн, високото качество и професионалното обслужване са крайъгълните камъни на непрекъснатото развитие за бъдещото ИЗСЛЕДНО ВЪНШНО.